AIR3+ leenbank van Coehoorn naar de HAN

22 juli 2022

AIR3+ leenbank van Coehoorn naar de HAN

Afgelopen jaar heeft de leenbank van AIR3+ in stadspark Coehoorn in hartje Arnhem gestaan. De bank is intensief gebruikt door de zeer diverse bezoekersschare van het stadspark. De bank als ontmoetingsplek heeft al mooie verhalen opgeleverd, bij dag en bij nacht, horen wij uit de positieve geluiden uit de buurt. Het Coehoornpark is momenteel in (her)ontwikkeling.

We hebben ondertussen een geweldige nieuwe locatie gevonden voor de avontuurlijke leenbank. Vanaf 22 augustus 2022 staat deze op een mooie centrale plek op het Circulair square van de HAN. Het circulair square is het grote centrale plein tussen de gebouwen van de HAN aan de Ruitenberglaan in Arnhem dat in 2023 volledig circulair ingericht gaat worden.

Wij vinden het heel gaaf om hier aan bij te dragen en een flink deel van de ruim 37.000 studenten van de HAN te inspireren. We gaan laten zien dat circulair denken en doen geweldig is. Je kan niet alleen hele mooie en comfortabele dingen maken, maar het is ook gewoon heel leuk om materiaal blijvend te waarderen en kansen te benutten. Weg met de lineaire wegwerpeconomie!