AIR3+ lanceert de nieuwe circulaire Klapbank+ voor in elke tuin

23 december 2020

Wat kun je maken van 20 oude stalroosterlatten en wat rvs bouten en moeren? AIR3+ weet daar wel raad mee. Recent hebben wij een revolutionaire klapbank+ ontworpen en gemaakt.

 

 

Circulaire bank voor in elke tuin of festival

Een circulaire klapbank waar je heerlijk alleen of samen comfortabel op kan zitten. Genieten van het uitzicht of een knus gesprek; het is genieten op deze bank!

Wat de Klapbank+ zo revolutionair maakt? Er er is geen afval. Zelfs de stukjes hout van de 2 latten die zijn ingekort worden gebruikt. Er wordt zoveel mogelijk opnieuw gebruik gemaakt van de oude gaten en maar een paar nieuwe gaten erbij geboord.

Het hout wordt niet alleen gerecycled, maar wordt zelfs geupcycled. Door de scharnierpunten vouw je de bank makkelijk in en is het verplaatsbaar voor in de tuin. Door zijn stabiliteit en de bijgeleverde borgpennen is de Klapbank+ ook ideaal voor festivals (als het straks weer mag). Je klapt de bank in en stapelt deze op. De klapbank is onverwoestbaar en vraagt geen onderhoud.

En natuurlijk vertelt ook dit meubel weer zijn verhaal; het verhaal over de oorsprong van het gebruikte materiaal en dat circulariteit kan en nodig is!

Lees hier meer over de Klapbank+. Heb je vragen of wil je klapbank bestellen of eens uitproberen neem dan gerust contact met ons op.