Deeleconomie

Samen kijken hoe we dingen vooruit kunnen krijgen om de wereld om ons heen (nog) mooier te maken. AIR3+ wil op alle fronten graag haar steentje bijdragen om circulair denken en doen verder te brengen. We denken mee en proberen graag nieuwe dingen. De Picknicktafel+ waar je nu op zit geven wij in bruikleen. Het voegt waarde toe aan mooie plekken in Nederland. Door te delen hopen we te inspireren en creëren we hopelijk mooie gesprekken en wordt het circulaire verhaal verteld.

Afgelopen jaar heeft de deelbank in hartje Arnhem gestaan in het Coehoornpark. Hier is de bank intensief gebruikt. Het park is momenteel in (her)ontwikkeling. Komende tijd zal de bank op een mooie centrale plek op het circulair square van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) staan. Dit centrale plein tussen de gebouwen van de HAN aan de Ruitenberglaan is uitgewerkt door studenten van de HAN en wordt helemaal circulair ingericht. Op 22 augustus 2022 onthuld het CvB van de HAN de AIR3+ bank als kick-off van de inrichting.

Wil je weten waar dit element van is gemaakt en begrijpen dat dit element een positieve ecologische footprint heeft, klik dan hier .  Wil je ook een uniek circulair element bij jou in de buurt, op het werk of waar dan ook neem gerust contact met ons op.